Tjänster

Webb

01

Webbplatser i WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det är världens mest använda plattform och driver ca 32% av alla webbplatser. Du får en responsiv hemsida som fungerar lika bra på dator, surfplatta och smartphone. Vi jobbar med inkluderande design för att så många som möjligt ska kunna använda hemsidan.

02

Grafisk formgivning

En skräddarsydd hemsida med webbdesign som speglar verksamheten och andas ert varumärke. Är ni ett nystartat företag får ni en grafisk profil som även kan används inom tryck.

03

Tillgänglig webbplats

Att bygga för att inkludera alla gynnar alla. Genom att följa standarder och riktlinjer får du en hemsida som är säkrare, snabbare och håller längre. Den blir nåbar även om du t.ex. har syn-, hörselnedsättning, kognitiv funktionsnedsättning eller begränsad rörlighet. Genom att väva in tillgänglighet i utvecklingsprocessen skapas förutsättningar för att så många som möjligt kan använda tjänster och information.

04

Digital marknadsföring

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google. Vi sköter om din digitala annonsering och ser till att den visas för just de personer som söker efter det du erbjuder.

05

E-handel

Vi använder WooCommerce som är en av de mest använda och anpassningsbara plattformarna för e-handelslösningar. När det gäller betallösningar som t ex Klarna finns det många att välja på. De är bra på olika saker och passar olika bra till olika verksamheter. Vi hjälper dig att välja rätt.

06

Support och underhåll

Se till att din hemsida har de senaste versionerna av WordPress, tema och tillägg. Det ökar säkerheten och minskar risken för onödiga utgifter. Vi anpassar vår support efter era önskemål. Finns ett större behov kanske ett löpande avtal känns tryggast. Annars betalar ni helt enkelt när ni behöver hjälp. Ju fler timmar desto lägre pris.

07

Innehållshantering

Uppdatera eller lägga upp nytt innehåll på din hemsida. En tjänst du kan beställa även om du inte köper hemsida från oss.

08

Sökoptimering

Med välkodade tema som är sökoptimerade och tillgängliga från grunden får du en bra start. Vid behov konfigurerar vi tillägg som hjälper och guidar dig till en fortsatt optimering.

09

Fotografering

Bilder till hemsidan som porträtt-, miljö- och produktfotografering. Det går naturligtvis bra att beställa fotografering utan att köpa hemsida.

Tryck

01

Trycksaker

Med 25-års erfarenhet av kundtidningar, katalogproduktion, broschyrer, visitkort, roll-ups, affischer och mässmaterial hjälper vi dig att sätta din grafiska identitet och varumärke på pränt. Vi ser till att känslan, informationen och detaljerna hamnar på rätt plats, alltifrån formgivning, pappersval till rätt tryckteknik.

02

Utställningsmaterial

Vi hjälper dig med alltifrån att skissa på montrar till att ta fram roll-ups, affischer och annat som ert företag kan behöva för att lyckas på mässan.

03

Butiksmaterial

För att skapa en tydlig och attraktiv bild av dina produkter eller tjänster hjälper vi dig att ta fram ställ, infoblad och annat som kan behövas för att synas i butik.

04

Fotografering

Bilder till trycksaker och hemsidan som porträtt-, miljö- och produktfotografering.

05

Marknadsföring

Vi tar ett helhetsansvar för marknadsföringen och hjälper dig med vilka medel och kommunikationslösningar som är mest fördelaktiga för att eran produkt eller tjänst ska nå ut till målgruppen.

06

Kampanj- & KonceptidéEr

I ett tätt och nära samarbete med ert företag tar vi fram idéer, skisser och målgruppsanpassade projektplaner till din nästa kampanj, nya produkt eller tjänst.

07

Målgrupper

Vem är din målgrupp? Att lära känna sin målgrupp är av yttersta vikt om företaget ska lyckas. Vi kan hjälpa dig att ringa in vem de är och ge förslag på hur ni ska agera för att ni bäst ska nå fram till dem.

08

Grafisk Profil

Tillsammans skapar vi en attraktiv, hållbar och anpassningsbar grafisk profil så att ditt företag, produkt eller tjänst speglar era värderingar och en tydlighet mot målgruppen.

09

Varumärke

Vi hjälper dig att vårda och utveckla ditt varumärke så att företaget kan växa på sikt.

Är ni redo för ett nytt projektäventyr?